Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Αποχαιρετάμε το παλιό σχολείο

Την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2009 όλα ήταν έτοιμα για την μετακόμιση. Στις 11:30 ήρθαν από το Δήμο Αρναίας τρεις υπάλληλοι και άρχισαν να μεταφέρουν τα βαριά αντικείμενα. Οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης ήταν βασικά υπεύθυνοι για την μεταφορά των θρανίων και των χαρτών. Αλλά και οι υπόλοιποι μαθητές του σχολείου έβαλαν ένα χεράκι για να ολοκληρωθεί η μεταφορά των περισσότερων αντικειμένων στο νέο διδακτήριο. Έτσι μέχρι τις 13:00 η μετακόμιση είχε σχεδόν ολοκληρωθεί.
Οι τρεις μικρές τάξεις εγκαταστάθηκαν στον πρώτο όροφο του διδακτηρίου και οι τρεις μεγαλύτερες στο δεύτερο. Η Δ΄ τάξη στο χώρο των Η/Υ και η Ε΄και ΣΤ΄στις νέες αίθουσες που κατασκευάστηκαν Μόνο που για να κατασκευαστούν χρειάστηκε να ¨"θυσιάσουμε" την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Έτσι ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφάσισε πως η γιορτή της 17ης Νοεμβρίου (επέτειος της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου) θα γίνει από κάθε τάξη ξεχωριστά.
Για να ολοκληρωθεί η μεταφορά θα περάσουν ακόμα κάποιες μέρες, αλλά η περισσότερη δουλειά έχει γίνει. Αν μέχρι τη Δευτέρα ολοκληρωθεί η μεταφορά της κουζίνας στην αποθήκη του νέου κτηρίου, τότε θα τακτοποιηθεί και οριστικά το ολοήμερο τμήμα του σχολείου.
Ευχαριστούμε για την μεταφορά τους τρεις υπαλλήλους του Δήμου Αρναίας και τον αντιδήμαρχο κ. Γ. Θαλασσινό, για τη βοήθεια που μας πρόσφεραν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου