Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Εργασίες παιδιών- Σχολικές δραστηριότητες

Έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Καιρός να σας ενημερώσουμε για τις εργασίες των παιδιών αλλά και τις σχολικές δραστηριότητες
Έχουμε και λέμε:
Οι μαθητές της ΣΤ΄ ασχολήθηκαν με:
1. "Το Άγιο όρος, το περβόλι της Παναγιάς"
2. "Η οικογένεια άλλοτε και τώρα", στα πλαίσια του μαθήματος της Πολιτικής Αγωγής.
Οι μαθητές της Ε΄τάξης ασχολούνται με
1. Το νερό"
2. Με την ανακύκλωση των υλικών και ιδιαίτερα του χαρτιού.
Οι μαθητές των Γ΄, Δ΄&ΣΤ΄τάξεων με τη λογοτεχνία. Η δασκάλα της Δ΄τάξης Νικολέτα Τσόχα έχει δημιουργήσει ένα BLOKS όπου οι μαθητές γράφουν και σχολιάζουν για τα βιβλία που διάβασαν.
Δραστηριότητες
1. Συνεχίστηκε (εδώ και τρία χρόνια) η ανακύκλωση μπαταριών με μεγάλη μάλιστα επιτυχία. Ήδη ο κάδος έχει γεμίσει και περιμένουμε να μας τον αδειάσουν.
2. Οι μαθητές των Ε΄& ΣΤ΄τάξεων επισκέφτηκαν μέσα το ΚΠΕ Αρναίας, όπου συμμετείχαν στο πρόγραμμα "Μες στα στενά σοκάκια" που αφορά τον παραδοσιακό οικισμό.
3. Συγκεντρώθηκαν χρήματα για το μικρό Δήμο.(Ο αντιδήμαρχος της Αρναίας Γ. Θαλασσινός ανέλαβε την πρωτοβουλία να ενημερώσει τα σχολεία του Δήμου) Όλοι εμείς του ευχόμαστε να γυρίσει πίσω σιδερένιος.
4. Στις 27/10/09 έγινε στο σχολείο μας εορτή για να τιμηθεί η επέτειος του ΟΧΙ. Ήταν η τελευταία γιορτή για φέτος που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.
5. Στις 17/11/09 κάθε τάξη ξεχωριστά έκανε μια γιορτή για να τιμηθεί η επέτειος του Πολυτεχνείου
6. Δυο μαθητές, ο Μανώλης Κασαμπαλής και η Στέλλα Κασαμπαλή θα εκπροσωπίσουν το σχολείο μας στον αγώνα αντοχής, που θα γίνει τη Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου, στον Πολύγυρο. Τον αγώνα διοργανώνει το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του νομού μας.
Τέλος αν και προγραμματίσαμε να παρακολουθήσουμε μαι θεατρική παράσταση, δεν μπορέσαμε λόγου του φόβου που είχαν γονείς αλλά και εκπ/κοί για τη νέα γρίπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου