Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ενημέρωση για το παλιό διδακτήριο

Την Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των φορέων του Στανού με το Δήμαρχο του Δήμου Αριστοτέλη με κύριο θέμα την λειτουργία του παλιού διδακτηρίου. Ο Δήμαρχος ανέφερε πως το έργο της αποκατάστασης των ζημιών σχολικών μονάδων είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όμως από έλλειψη πόρων δεν μπορεί να το υλοποιήσει. Δεσμεύτηκε  ότι μέχρι τέλους Μαρτίου, θα έχει τελειώσει η εδαφολογική μελέτη η οποία θα κρίνε,ι αν το διδακτήριο θα είναι επισκευάσημο, ή όχι. Αν  ναι, τότε θα αρχίσουν άμεσα οι εργασίας αποκατάστασης.
 Ψάχνοντας λίγο πρόχειρα το αρχείο του σχολείου μέτρησα , από το 2009 μέχρι σήμερα έντεκα (11) επισκέψεις κλιμακίων μηχανικών (πολλές φορές συνοδευόμενοι από κάποιο δημοτικό σύμβουλο) σχετικά με το παλιό διδακτήριο. Ελπίζουμε η 12η επίσκεψη, αυτή για την εδαφολογική μελέτη, να είναι και η τελευταία.
 Οι φορείς που πήγαν στη συνάντηση με το Δήμαρχο ήταν: Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημ .Σχολείου, Ο Πολιτιστικός Σύλλογος, ο Αθλητικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Γυναικών "η Αγία Χάιδω"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου