Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Κοπή Βασιλόπιτας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο σχολείο μας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο ιερέας του χωριού πατήρ Νικόλαος ο οποίος ευλόγησε τη βασιλόπιτα και τέλεσε με τους μαθητές της ΣΤ΄ το Ύψωμα, καθώς και εκπρόσωποι από το Σύλλογο Γονέων.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Εορτασμός Τριών Ιεραρχών


Την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο εκδήλωση (από τις 11:45 ως τις 12:25). για την εορτή των Τριών Ιεραρχών. Στην εκδήλωση θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Το Σάββατο 30/1/16  όσοι από τους μαθητές επιθυμούν να εκκλησιαστούν να έρθουν στο σχολείο ως τις 09:30.

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Λειτουργία σχολείου

Αύριο Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 το σχολείο δεν θα λειτουργήσει λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Χιόνι

Επιτέλους χιόνισε! Όχι βέβαια πολύ, όπως χιόνιζε παλιότερα, αλλά έριξε το περισσότερο χιόνι  τα τελευταία δύο χρόνια. Το Δημοτικό Σχολείο λειτουργεί κανονικά, αν και κάποιες τάξεις έχουν ελάχιστους μαθητές.
  

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Φθορές στο παλιό διακτήριο


Κάποιοι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου αλλά και του Γυμνασίου, τις απογευματινές ή βραδινές ώρες, μπαίνουν στον φυλασσόμενο  χώρο του παλιού διδακτηρίου και προκαλούν ζημιές στα υλικά, αλλά και στα εργαλεία των τεχνιτών. Η είσοδος στο χώρο ενώ εκτελούνται εργασίες είναι και  επικίνδυνη, ιδίως για μικρά παιδιά, αλλά και παράνομη. Θα πρέπει να κατανοήσουν οι γονείς ότι τα εργοτάξια δεν είναι χώροι παιχνιδιού για τα παιδιά τους και  για να αποφευχθούν τα χειρότερα ( τραυματισμοί μαθητών ή ποινικές διώξεις από τον εργολάβο σε βάρος τους) θα πρέπει να φροντίσουν  ώστε οι μαθητές  να μην μπαίνουν στον περιφραγμένο χώρο του παλιού διδακτηρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες , ο εργολάβος που έχει αναλάβει την επισκευή, προσέφυγε στη δικαιοσύνη για φθορά περιουσίας από αγνώστους.  

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Σήμερα τα Φώτα κι οι φωτισμοί



Τα κάλαντα των Φώτων από τους μαθητές της Γ΄ τάξης

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά ...

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Σχολείου
σάς εύχονται
Καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη!




Kάλαντα από τους μαθητές της Γ΄ τάξης