Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Σχολική Εβδομάδα Εθελοντικής Δράσης


Το σχολείο μας συμμετέχει για ακόμη μια χρονιά στην εβδομάδα εθελοντικής δράσης. Οι προτεινόμενες δράσεις έχουν εγκριθεί και έχουν αναρτηθεί στο χάρτη των δράσεων για το 2017. Ακολουθεί το μήνυμα της οργανωτικής επιτροπής που μας στάλθηκε ηλεκτρονικά:

Αγαπημένοι Φίλοι Εθελοντές,
Σας καλωσορίζουμε στη μεγάλη εθελοντική μας Οικογένεια!
Πλησιάζουμε τις 2 Απριλίου, και η Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού Let's do it Greece 2017 ξεκινά σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου! Είμαστε εδώ για να συνδιοργανώσουμε τη μεγάλη δράση και να ζήσουμε δυνατές στιγμές εθελοντισμού σε ολόκληρη την Ελλάδα!
Σας καλούμε να προσθέσετε κι εσείς τις δράσεις σας στον Χάρτη Δράσεων για το Let's do it Greece 2017 και να πάρετε μέρος στην Εκδήλωση μας στο Facebook!
Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email (info@letsdoitgreece.org) ή μέσω των κοινωνικών δικτύων μας σε FacebookTwitter, Instagram και LinkedIn, όπου θα μπορείτε να βλέπετε όλα μας τα νέα και να αλληλεπιδράτε με χιλιάδες εθελοντές χρησιμοποιώντας το #letsdoitgreece.
Σας επισυνάπτουμε το λογότυπο και το banner του Lets Do It Greece και την κενή μας αφίσα προς δική σας χρήση. Ακόμη, έχουμε ετοιμάσει υλικό που μπορείτε να το βρείτε στην ενότητα «Εργαλεία» της ιστοσελίδας μας και να το αξιοποιήσετε για την επικοινωνία και οργάνωση των δράσεών σας.
Από εδώ μπορείτε να μοιραστείτε το νέο Βίντεο Let's do it Greece 2017!
Επισυνάπτουμε το ραδιοφωνικό σποτ του 2017 για τη δική σας προώθηση σε σταθμούς της περιοχής σας, καθώς επίσης και μια συλλογή εικόνων για το facebook και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μοιραζόμαστε μαζί σας το όνειρο να ενώσουμε χιλιάδες εθελοντές, σε όλη την Ελλάδα, μέσα σε μία μέρα.
Στα μάτια μας, το Let’s do it Greece είναι μια ευκαιρία να ενώσουμε την κοινωνία εμπνέοντας χιλιάδες πολίτες που βοηθάμε ο ένας τον άλλο και όλη την κοινωνία ταυτόχρονα, και αυτό να λειτουργεί πολλαπλασιαστικά.
Σας καλούμε να διαδώσετε την κοινή μας προσπάθεια, καλώντας ομάδες, σχολεία, συλλόγους, πολίτες και φορείς της περιοχής σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου