Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Νέα σχολική χρονιά με προβλήματα

Την 1η Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά. Μια σχολική χρονιά ξεκινά με πολλά προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία την ασφάλεια αλλά και την υγιεινή των μαθητών. Δυστυχώς πολλά που έπρεπε να γίνουν μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες δεν έγιναν και άλλα
 Μέσα στο καλοκαίρι επιδιορθώθηκε και βάφτηκε  εσωτερικά σχεδόν όλος ο 1ος όροφος του νέου διδακτηρίου. Δυστυχώς, αν και επανελεγμένα ζητούσαμε (επί ένα μήνα) από το Δήμο να στείλει προσωπικό, για την καθαριότητα και τακτοποίηση του χώρου, αυτό δεν έγινε. Το μόνο που έγινε είναι οι μισές καρέκλες να καθαριστούν και να τοποθετηθούν στο ισόγειο του διδακτηρίου, σε βαθμό που εμποδίζουν σήμερα την καθαριότητα και τακτοποίηση των αιθουσών.  Είναι δύσκολο , όχι όμως αδύνατο, μέχρι τον αγιασμό να τακτοποιηθεί η αίθουσα εκδηλώσεων. Ζητήθηκε από το Δήμο να στείλει υδραυλικό για να επιδιορθώσει τις τουαλέτες των μαθητών, κυρίως των αγοριών γιατί έχουν χαλάσει. Τα τραπέζια, οι καρέκλες, τα ψυγεία και οι κάδοι απορριμμάτων δεν απομακρύνθηκαν ακόμα απόν προαύλιο χώρο (τρεις μέρες μετά τη λήξη των εκδηλώσεων). Τα κλειδιά από το κλειστό γυμναστήριο έχουν...... χαθεί  και ούτε  μπορούμε να το καθαρίσουμε και ο γυμναστής να τακτοποιήσει το αθλητικό υλικό του σχολείου.
Δυστυχώς για άλλη μια χρονιά θα πρέπει να δώσουμε μάχη με το χρόνο μήπως και προλάβουμε να ετοιμάσουμε, όσο μπορούμε καλύτερα το σχολείο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου