Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Οδηγίες για τη νέα σχολική χρονιά


Για την καλύτερη λειτουργία του σχολείου σας γνωστοποιούμε τα εξής:

·        Οι μαθητές θα πρέπει το αργότερο μέχρι τις 08:05 να βρίσκονται στο σχολείο. Να φροντίσουν οι γονείς  ώστε οι μαθητές να βρίσκονται στην ώρα τους στο σχολείο. Αν για οποιοδήποτε λόγο ο μαθητής καθυστερήσει τότε άμεσα να ενημερώνουν τηλεφωνικά το σχολείο. Μέχρι τις 08:30 κλείνει η αυλόπορτα και μπαίνουν οι απουσίες.

·        Τα  ολοήμερα τμήματα  θα  σχολούν στις 15:00 . Όσοι μαθητές έχουν γραφεί να φροντίσουν να φέρουν το πρωί και φαγητό. Αν κάποιος μαθητής  του ολοημέρου, για σοβαρό λόγο, δεν θα παρακολουθήσει κάποια μέρα το τμήμα, ο γονέας (ή άτομο που θα μας υποδειχθεί) θα έρχεται στο σχολείο, θα υπογράφει σε σχετικό έντυπο και θα παραλαμβάνει το μαθητή. 

·        Οι μαθητές της Α΄ τάξης να φέρουν στο σχολείο, μέχρι την Παρασκευή, 22/9/16, το Ατομικό Δελτίο Μαθητή. Όποιος μαθητής, -τρια, δεν τα φέρει, δε θα μπορεί να συμμετέχει στο μάθημα της γυμναστικής.

·        Η αυλόπορτα θα είναι κλειστή, για λόγους ασφαλείας, σε όλη τη διάρκεια των μαθημάτων και των διαλειμμάτων.

·        Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν φροντίσει από το σπίτι τους να πάρουν κολατσιό και απαραίτητα νερό.

·        Αν  κάποιος γονέας θέλει να έρθει στο σχολείο, να τηλεφωνεί προηγουμένως, για να ανοιχτεί η αυλόπορτα.( τηλ. Σχολείου 2372061313)

·        Αν κάποιος μαθητής απουσιάσει για οποιοδήποτε λόγο από το σχολείο, παρακαλείται ο γονέας να ενημερώνει τηλεφωνικώς  αυθημερόν το δάσκαλο του παιδιού.

·        Αν κάποιος μαθητής αισθανθεί αδιαθεσία κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, ενημερώνεται τηλεφωνικώς ο γονέας και έρχεται ο ίδιος και παίρνει το παιδί του. Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με το γονέα, τότε ειδοποιούμε κάποιον στενό του συγγενή να έρθει να τον παραλάβει. Αυτός που θα παραλάβει το μαθητή υπογράφει σε σχετικό έντυπο.

·        Την ώρα της γυμναστικής οι μαθητές φορούν ανάλογα ρούχα και αθλητικά παπούτσια. Όταν χρησιμοποιούν το κλειστό γυμναστήριο, τότε χρειάζονται και δεύτερο ζευγάρι παπούτσια.

·        Οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί, λύνεται με τη συνεργασία του γονέα με τον υπεύθυνο δάσκαλο και το Δ/ντή του σχολείου

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου σάς εύχεται Καλή Σχολική Χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου